A tökéletes szülinapi ajándék

Zenei producerként dolgozom. A stúdió a házunkban található, így szerencsére otthonról dolgozhatok. Mindig is ez volt az álmom, hogy ezt csináljam, a családom is erőn felül teljesített annak érdekében, hogy az álommunkámat végezhessem. Támogattak abban is, hogy külföldön tanulhassam ki ezt a szakmát, rengeteg pénzt öltek bele, hogy sikeres producer lehessek, így kifejezhetetlenül hálás vagyok nekik mindenért. A férjemmel és a kisfiammal lakunk a ház egyik részén, a másik, különválasztott részben a szüleim laknak. Szerettem volna, ha anyáék idős korukban nem maradnak egyedül, ezért gondoltam arra, hogy kibővítem a házat, hogy hozzánk tudjanak költözni. Szerencsére a feleségem is jól kijön velük, így nincsenek konfliktusaink egymással.

Robi, a fiam most kezdte el az általános iskolát és mivel közeledett a születésnapja, összeült a családi kupaktanács, hogy megbeszéljük, mivel lepjük meg a gyereket a nagy alkalmon. Sok minden szóba jött, de mivel Robi mostanában folyton játékautókkal játszik, úgy gondoltuk, ezen a vonalon indulunk el. Rita, a feleségem elmondta, hogy az egyik munkatársa mesélt neki a munkában a Játék Webshopon vásárolt versenyautó pályáról, amit a kisfiának vett. A gyereknek annyira tetszett az ajándék, hogy azóta is azon lóg. Kíváncsi voltam, mit tud ez a játék, így ellátogattam a fent említett honlapra. A járművek kategóriájában jobbnál jobb ajándéklehetőségekre bukkantam. Mivel a nagy választék közül a Carrera versenypálya ára volt a legszimpatikusabb mindenkinek, úgy döntöttünk, azt vesszük meg Robinak. Reméltem, hogy tetszeni fog a srácnak és hogy minél hamarabb megérkezik a csomag.

A hétvégén volt Robinak a szülinapja, az ajándék addigra szerencsésen meg is érkezett. Anyukám csomagolta be neki, már alig vártam, hogy láthassam az arcát, mikor kibontja. A hagyományokhoz híven idén is csak családi ünneplést rendeztünk, de Robi szerencsére nem veszett el a sok felnőtt közt, mert két vele egykorú unokatestvére is hivatalosak voltak a buliba. Az ajándékozás tökéletesen sikerült, Robi oda meg vissza volt a versenypályáért, a srácokkal azonnal ki is próbálták és egész délután azzal foglalták el magukat.

Remek döntés volt a Játék Webshop oldalát választani az ajándékvásárláshoz, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is innen fogunk rendelni a gyereknek valami izgalmas dolgot.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.