A zene és a jó állványrendszer

A zene az én hobbim. Már kiskoromtól kezdve, amikor megkaptam az első gitáromat: hihetetlenül boldog voltam, és elég gyorsan megtanultam rajta játszani. Nagyon tetszett, hogy végre van valami, ami csak az enyém, amit csak én tudok használni (meg azok, akik tudnak gitározni), és évről-évre egyre jobban tudtam játszani. Viszont a szomorú dolog az az, hogy az első gitárom rá két évre eltört. A kisebbik öcsém véletlen ráült és eltört.Persze a szüleim ígérgették, hogy vesznek újat, de abból nem lett semmi. Így kénytelen voltam a nagyszüleimhez fordulni, és ők vettek nekem egy másodikat, de az már nem szól olyan jól, mint az első. De azóta is ezzel a második gitárral szoktam ellenni. Régen gondoltam arra, hogy talán ezt a zenélést magasabb szinten is űzhetném, de a szüleim lebeszéltek róla. Azt mondták, hogy zenélésből nem lehet megélni.

Ez persze nagyon elkeserítő volt, de talán én nem is vagyok annyira tehetséges, hogy érdemes legyen megpróbálni. Így az unokatestvéremmel a logisztika területén kezdtünk el dolgozni. Van is egy raktárunk, ahol mindenféle tartós élelmiszert tartunk. Ugyanis szállítmányozással foglalkozunk.Az egyik kollégánk mutatta azt az internetes oldalt, ahonnan rendeltük az állványrendszereket. Ők már ugyanis több mint 25 éve működnek a raktározási és árutárolási termékek piacán.

Állványrendszerek közül ugyanis raklapost és karost is lehet kapni. A raklapos egy komplex megoldás a raklapos áruk tárolására. Az állványrendszer moduláris és igény szerint alakítható. Áthidaló gerendákból és csavarkötéssel készült állványkeretekből áll. A karos állványrendszer hosszanti áruk és szálanyagok tárolására ideális. Csavarkötéssel ellátott oszlopokból áll, amiket keresztmerevítőkkel kapcsolnak össze. A tároló szinteket pedig kiugró konzolok alkotják, amiket beakasztós tüskével vagy csavarokkal rögzítenek az oszlophoz. Például az egyik ismerősöméknek ilyenjük van, és teljesen jól működik. Mi viszont a raklapos állványrendszert választottuk. A rendelés leadása után elég hamar kiszállították és garanciát is kaptunk rá. Az állványrendszer pedig a képeknek megfelelően néz ki és a leírás alapján funkcionál. Az unokatestvéremmel nagyon jól fut a kis vállalkozásunk és remélem, hogy egyszer lesz majd annyi pénzem, hogy nem kell, hogy sokat dolgozzak,és mégis jól fogok élni. Akkor majd talán több időm marad a zenélésre is! Legalábbis ebbe reménykedem!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.