A zeneiskolában a pannonsafe lakásbiztosítás is szóba kerülhet

A zene, véleményem szerint mindenképpen építő hatással van az ember lelki fejlődésére. Én is zenéltem gyerekkoromban, fiatalon zenekarban is benne voltam, éppen ezért tartottam fontosnak, hogy a lányom is tanuljon valamilyen hangszeren játszani. Ne értsetek félre, nem arról van szó, hogy rákényszerítettem, annál borzasztóbb nincs, mikor valaki nagyon nem szeretné, de a szülei csak azért is erőltetik a dolgot. Ha valahogy, hát úgy meg lehet utáltatni a gyerekkel a zenét. Úgyhogy szépen megkérdeztük tőle, hogy szeretne-e valamilyen hangszeren tanulni, és legnagyobb örömömre azt mondta, hogy igen, szeretne. A zongorát választotta, ami jó, mert egy lányhoz az nagyon illik. Nem mintha ellenemre lett volna, ha mondjuk a nagybőgőt vagy a kürtöt választja, de a zongora mindenképpen szerencsésebb. El is kezdtük járatni a helyi zeneiskolába, ahol híresen jó a képzés, és szerencsére ő is jól kijön a csoporttársaival, és én is összeismerkedtem több oda járó gyermek szülőjével. Több szempontból is előnyömre vált, mert például az egyik apuka nélkül sosem tudtam volna meg, milyen jó a pannonsafe lakásbiztosítás, ráadásul idő szempontjából pont kapóra is jött, ugyanis éppen váltani készültünk.

A lakásbiztosítás egy kényes dolog, hiszen az ember pénzt fizet azért, hogy biztonságban tudja magát. Na, jó, egy megkötött lakásbiztosítás nem garancia arra, hogy nem keletkezik tűz, vagy nem törnek be, de a tudat, hogy ha meg is történik a baj, akkor nem kerülünk az utcára abban a ruhában, ami éppen rajtunk van. Egy jó és megfizethető lakásbiztosítás legalább részben megnyugtat, elhiteti velünk, hogy akkor sincs nagy baj, ha beüt a katasztrófa. A lényeg, hogy mindenki jól járjon: a biztosító megkapja a pénzét, mi pedig ne maradjunk segítség nélkül a bajban. Hát, a mi régi lakásbiztosításunk nem ilyen volt.

pannonsafe lakásbiztosítás

Ahhoz képest, hogy milyen sokba került negyedéves szinten, gyakorlatilag alig fedett le valamit a lehetséges károk közül. Például amikor eláztatott minket a fenti szomszéd, akkor kijöttek felmérni, utána közölték, hogy a csomagunk erre nem terjed ki, nem kapunk semmit, viszont látásra! És erre fizettünk mi nekik! A plafont javíttathattuk meg önköltségen, ami nagyon nem hiányzott, tekintve, hogy a pénzfa nem a mi erkélyünkön nő, minden kiadást kétszer meg kell fontolnunk. Ráadásul a hűségidő is jó hosszú volt, nyögtük vagy öt évig. Amikor végre elérkezett a felmondási időszak, olyan gyorsan szüntettük meg, amennyire csak lehetett. De ott maradt nyitva a kérdés: akkor most mi legyen?

Egyszer aztán, mikor a lányomért mentem a zeneiskolába, kicsit korán érkeztem. Nem én voltam az egyetlen, egy másik apuka is az előtérben várakozott, akivel már korábban összeismerkedtem. Beszélgettünk kicsit, és elpanaszoltam neki, hogy jelenleg lógunk a levegőben biztosítás-ügyben. Felragyogott az arca, és megkérdezte, hogy ismerősen cseng-e számomra a pannonsafe lakásbiztosítás? Mondtam neki, hogy sajnos nem, de mindenre nyitott vagyok. Gyorsan dióhéjban elmondta, amit tudni kell róla, a társaságról, és első hallásra igen szimpatikusnak tűnt a dolog. Miután a lányok végeztek, elköszöntünk, és mindenki indult a maga útjára. Otthon aztán megkerestem a Pannonsafe oldalát, és nagy örömmel mutatta a nejemnek, hogy talán megvan az új biztosítónk! Neki is nagyon tetszett a dolog, úgyhogy rámentünk az ügyre, és nem sokkal később már meg is volt kötve az új pannonsafe lakásbiztosítás. Így végre megnyugodhatok egy kicsit, mert tudom, hogy végre jó kezekben van az ügyünk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.