Az anaftin gyorsan hat, így ismét énekelhetek már

A zenét mindenki szereti. Ezzel én sem vagyok másképp. Van, aki a lágyabb dallamokat kedveli, van, aki a kemény riffekért van oda, míg mások jobban szeretik az elektronikus zenét. Számtalan stílus létezik, így mindenki megtalálhatja azt, ami hozzá a legközelebb áll. A zene hatalmas értéket képvisel most már, körbevesz minket, akárhol is vagyunk. És ez így van jól.

Koncertekre megyünk, fesztiválokon bulizunk, szórakozóhelyekre járunk, zenét hallgatunk még utazás közben is a fülhallgató a fülünkben van. És ez még csak pár példa arra, hogy miért mondjuk olyan sokan, hogy a zene az életünk. Én is így vélekedek, nagyon szeretek különböző zenei eseményekre járni, ráadásul azok a szerencsések közé tartozom, akiknek saját zenekaruk van.

anaftin

anaftin

Már gyerekkorom óta külön ének tanárhoz járok, felléptem már kicsiként is különböző versenyeken. Természetesen az én életemből sem maradhatott ki az iskolai énekkar sem, amit valamiért nálunk sokan nem szerettek. Unalmasnak találták, illetve nem szerettek fellépésekre járni. Én nagyon élveztem az énekkart is, hiszen számtalan új dalt tanultunk, sokszor még otthon is azokat dalolásztam.

Az én zenekarom a keményebb rock zenei stílusba sorolható, én vagyok az énekes, rajtam kívül pedig még négy fiú zenél a bandában, akiket már gyerekkorom óta ismerek. Amikor rájöttünk, hogy ugyanaz a stílus vonz mindegyikünket, zenekart alapítottunk. Nagyon jól összepasszol a társaság, egyezik az elképzelésünk, ezért nagyon jól tudunk együttdolgozni. Általában mindig felosztjuk, hogy ki és mit csinál, így nincs kavarodás, és minden időben kész van.

Így vagyunk ezzel akkor is, ha koncertezünk. Pontosnak és összeszedettnek kell lenni ilyenkor, hiszen az emberek azt várják, hogy felhőtlenül tudják élvezni a bulit, és ezzel mi is így vagyunk. Nem is szokott probléma lenni, azonban múlt héten le kellett mondanunk egy fellépésünket. Sajnos beteg lettem, így nem tudtunk fellépni, hiszen így énekelni sem tudtam. A gond az volt, hogy a számban lett egy apróbb seb, egy afta, ami Anaftin segítségével hamar meggyógyult. Ugyan az afta kialakulásának a pontos oka nem ismert, de az orvosom azt mondta, hogy valószínűleg a stressz is okozhatta, ezért ajánlott lenne, ha kicsit pihennék is, nem csak dolgoznék, hiszen egy kis pihenés mindenkinek jár.

Egyébként ez ártalmatlan, de igen kellemetlen lehet a szúró fájdalom miközben beszélünk és eszünk, ezért érdemes hamar kezelni ezt a kisebb sebet. Éppen ezért én sem tudtam énekelni, mivel így nem tudtam volna 100%-os teljesítményt nyújtani, nem élveztem volna kellőképpen a koncertet és lehetséges, hogy a fájdalomtól a koncertet meg is kellett volna szakítanunk. Ezt nem szerettem volna kockáztatni, inkább azt az utat választottuk, hogy adok magamnak pár napot, hogy meggyógyuljak, utána pedig ismét belevághatunk a lecsóba és mindent bepótolhatunk.

Szerencsém volt, hogy anyukám ismeri ezt a terméket, az Anaftin tényleg hamar megoldotta a problémámat, ráadásul nem is volt drága, ezért úgy döntöttem, hogy tartalékba veszek egyet otthonra, sosem lehet tudni. De remélem, többször nem fordul elő velem ilyesmi, mert elég kellemetlen. Ráadásul nem csak az énekléshez fontos ez, a munkámban is használom a hangom, mivel szinte egész nap telefonálok. Pontosan ezért igyekszem odafigyelni arra, hogy ne legyek állandóan beteg, mert a folytonos kényszerpihenők gátolnának abban, hogy tartsam a lépést a munkában és az együttesben is egyaránt.

Örülök neki, hogy van olyan gyógyszer, ami gyorsan hat, remek áron lehet megvenni és hamar be is lehet szerezni. Ez pont nekem való, hiszen gyors megoldásra volt szükségem. Igaz, idáig még nem találkoztam ezzel a betegséggel, ha lehet így fogalmazni, de örülök neki, hogy nem lett belőle nagyobb gond. Viszont hallgatni fogok az orvosomra, megfogadom a tanácsát, és igyekszem minél többet pihenni, hiszen a fáradtság és a sok stressz a legtöbb betegség oka. Azt nem mondom, hogy sosem szoktam pihenni, de nem ártana még egy kicsit többet. Azt hiszem, lassan el is kezdem majd és a mai napon hamar lefekszem aludni, hogy holnapra már friss legyek, ugyanis sok a dolgom még.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.