Micsoda születésnap!

A szüleim egy fantasztikus ajándékkal leptek meg tegnap születésnapom alkalmából. Van egy mixertanfolyam Budapesten, ahol minden hónapban indul képzés, ráadásul délelőtti vagy délutáni órákra is lehet járni, ami jelentősen megkönnyíti a dolgomat, lévén, hogy a délutáni órák végén én már előadáson vagy koncerten játszom. Azt még hozzá kell tennem ehhez az ajándékhoz, hogy mitől is ilyen nagy szám.

Már egészen kislány korom óta imádom nézni azokat a filmeket, amikben a szereplők szép, szivárványszínű koktélokat iszogatnak. Mikor már nagyjából tisztában is voltam vele, hogy mi is az, amit látok, akkor elszabadult a pokol. Ugyanis elhatároztam, hogy ilyet én is fogok készíteni. Lehettem nagyjából hét vagy nyolc éves, úgyhogy képzelhetitek, hogy milyen koktélokat kevertem.

A legfontosabb hozzávalóim a színes folyadékok voltak. Az egyáltalán nem számított, hogy tulajdonképpen iható-e, vagy éppen valamilyen tisztítószert borítok bele a pohárba. A szüleim elővigyázatosságának volt köszönhető, hogy túl veszélyes vegyszerekhez nem is férhettem hozzá, és valahogy megoldották, hogy még véletlenül se igyon senki a csodakoktéljaimból.

Úgyhogy azzal a szöveggel adták át a tanfolyamra szóló utalványt, hogy azért ne csináljak túl gyilkos koktélokat, mikor először bemutatom nekik a vadonatúj tudományomat. :-)

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.