Rémálom lett belőle

Annyira sokat foglalkoztam mostanában az ausztriai munkával, és olyan sokat írtam róla, hogy már álmomban is üldöz a munkavállalás Ausztriában. Szó szerint! Tegnap éjjel például azt álmodtam, hogy különböző osztrák munkaadók jönnek utánam, és akarnak mindenáron a kezembe nyomni egy „kezdőfizetés” feliratú csekket.

Én pedig akárhogy próbálom lerázni őket, nem sikerül. Ott ülnek az asztalnál, mikor reggelizek, a próbáimon a nézőtéren ülnek és türelmetlenül topognak meg integetnek, hogy menjek már oda, és beszéljek velük. Szerencsére ez az álom nem visszatérő. Remélem, hogy nem csak még nem az. Viszont a motívum már néhány napja kísért álmomban. Olyanok fordultak már elő, hogy egy próbáról álmodok, és ahogy keresgélem a megfelelő kottát, és a táskámban csak egy halom német nyelvű önéletrajzot találtam. Ráadásul egyik sem az enyém volt, hanem olyan ismerőseim nevét fedeztem föl rajtuk, akik mostanában mentek ki dolgozni Ausztriában.

Na most, szerintem két dolgot jelenthetnek ezek az álmok. Bár nem vagyok álomfejtő… Vagy nekem is komolyan el kellene gondolkoznom az ausztriai munkavállaláson, vagy sürgősen ki kellene aludnom magam. Személy szerint ez utóbbira tippelek. Kicsit zsúfoltak voltak mostanában a napjaim, és még most is blogot írok az alvás helyett… Reménytelen!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.