Zenélő konyhabútor? Lehetséges!

A minap olvastam egy nagyon érdekes cikket egy házilag barkácsolt konyhabútorral. Arra gondoltam, hogy akár az én konyhabútoromnak is lehetne ilyen része.

A lényeg az volt, hogy be volt építve egy dizájnban teljesen harmonizáló rádió a konyhabútorba, és valami eszeveszettül jól nézett ki, ezen kívül egyedivé, moderné és praktikussá téve azt.

Tekintve, hogy szeretek és tudok is barkácsolni, úgy döntöttem, az egyik kihasználatlan rész helyére beépítek egy rádiót. Az interneten ki is néztem egy olyan rádiót, ami jól muzsikál, ezen kívül nagyon passzol a stílusa a konyhabútoromhoz. El is kezdtem hát beépíteni, és meg kell mondanom, nagyon jól néz ki, gyakorlatilag zenélő konyhabútorom lett! A barátaim mind csodálva nézték és mondták, hogy szép munka, amikor tegnap este átjöttek és meglátták. Még nagyon új nekem is, de nagyon jól néz ki és mivel alapból sokszor hallgatok, igazából mindig, zenét főzés és ebéd, vacsora közben, így nagyon megérte nekem. Amit nem tudok még, hogy ha valami baja lesz, hogy fogom megjavítani. Eléggé be lett építve, de igazából nagyon jó minőségű rádiót vettem, amiről csak jót írtak a neten, így remélem, nem adja meg magát egyhamar.

Ha neked is van affinitásod, akkor szerintem érdemes lenne nekiállni és kicsit barkácsolni a konyhabútorodon, hogy te is hallgathass zenét főzés és evés közben.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.